Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten und Belegen
- 350 g Williams-Christ-Birnen, in Stücken (3 cm)
- 200 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 300 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 1 ½ TL Salz
- 150 - 200 g Gorgonzola, in Stücken (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 Std. 50 Min
Bärlauch-Quiche
1 Std. 30 Min
Basilikum-Apfel-Tarte
2h 40min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 Std. 30 Min
Käse-Tomaten-Quiche
1 Std. 20 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45min
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45min
Focaccia mit Brokkoli
2h 15min