Risotto bolognese
TM31 TM5 TM6

Risotto bolognese

4.5 (423 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 200 g beef mince
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 carrot, cut into pieces (approx. 100 g)
  • 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 50 g)
  • 1 shallot, cut into halves (approx 30 g)
  • 250 g risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)
  • 650 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    nebo 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g tomato passata
  • 1 bay leaf, dried
  • 1 tsp fine salt
  • ½ tsp freshly ground black pepper
  • 15 g butter

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2241 kJ / 535 kcal
Protein
24 g
Sacharidy
53 g
Tuk
25 g
Vláknina
3.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty