
Zařízení & příslušenství
Risotto bolognese
Příprava 10min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
olive oil2 tbsp
-
carrot cut into pieces (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 50 g)1
-
shallot cut into halves (approx 30 g)1
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
tomato passata300 g
-
bay leaf, dried1
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
535 kcal /
2241 kJ
Protein
24 g
Tuk
25 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Quick Easy Dinners
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní