Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 350 g Paprika, gemischt, geviertelt
- 150 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Mini-Kabanossi, halbiert
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 400 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2466 kJ / 590 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Basilikum-Eintopf mit Hähnchen
35 Min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45 Min
Mexikanischer Feuertopf
45 Min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1h
Paprika-Kartoffeln mit Kabanossi
50 Min
Würstchen-Chili
45 Min
Paprika-Salami-Sauce
45 Min
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 Min
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 godz.
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min