Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt (volitelně)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 350 g Paprika, gemischt, geviertelt
- 100 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Dose Mais (150 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, nach Geschmack
- 2 Dosen Kidneybohnen (à 400 g), abgetropft
- 200 g Wiener Würstchen, in Scheiben (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1804 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 17.6 g
Alternativní recepty
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 Std.
Paprika-Salami-Sauce
45min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Tex-Mex-Nudeln
30min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55 min
Würstchen-Gulasch
35min
Würziger Feuertopf
40min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Baked Beans (4 Fäuste für ein Halleluja)
15 Min