Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortenboden
- 2 Eier, getrennt
- 70 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 40 g Mehl
- 20 g Speisestärke
Sanddorncreme
- 6 Blätter Gelatine
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Sanddorn-Fruchtaufstrich
- 500 g Quark
- 100 g Zucker
- 500 g Joghurt, 1,5% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumtorte
4h
Mohnkuchen mit Streuseln
1h 25 min
Pflaumen-Käsekuchen
4h
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10min
Mandarinenkuchen vom Blech
1 Std. 30 Min
Schoko-Mocca-Torte
9h 30min
Kloster-Cremetorte
12 Std.
Rhabarber-Mandel-Torte
4h 30min
Dominostein-Torte
5h 30min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 Std. 40 Min
Flockentorte
2 Std. 25 Min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h