Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortenboden
- 2 Eier, getrennt
- 70 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 40 g Mehl
- 20 g Speisestärke
Sanddorncreme
- 6 Blätter Gelatine
- 200 g Sahne
- 250 g Sanddorn-Fruchtaufstrich
- 500 g Quark
- 100 g Zucker
- 500 g Joghurt, 1,5% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnencreme
3h 30min
Limetten-Daiquiri-Eistorte
6 Std. 30 Min
Zitronen-Joghurt-Torte
6 Std. 30 Min
Haselnuss-Baiser-Torte mit Bananen-Karamell-Füllung
3h 15min
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4 godz. 30 min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2 Std.
Rhabarber-Mandel-Torte
4 godz. 30 min
Kloster-Cremetorte
12h
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2h 50 min
Kiba-Crunch-Kuchen
5h 35min
Flockentorte
2h 25 phút
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3h