Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rote Bete, aus dem Glas, abgetropft
- 100 g Gewürzgurken
- 1 - 2 Schalotten
- 1 Apfel, geviertelt
- 6 - 8 Walnusshälften
- 30 g Mayonnaise
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Matjes-Katersalat
55 min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15 Min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Rote-Bete-Salat
1h 15min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Kürbissalat
10min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 godz. 10 min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Weihnachtssalat
10min
Radieschen-Apfel-Salat
10min