Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Walnusshälften
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Rosenkohl, am Strunk kreuzweise eingeschnitten
- ½ Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Orangensaft
- 20 g Walnussöl
- 20 g Weißweinessig
- 10 g körniger Senf
- 150 g Granatapfelkerne
- 200 g geräucherte Gänsebrust, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1571 kJ / 375 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eier im Glas auf Rahmspinat
1h 15min
Haselnuss-Crunch mit Lauchzwiebeln
20min
Romanesco-Salat
1h 40min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1h
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 Min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 Min
Wirsing-Speck-Salat
30 Min