Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 300 g Salatgurke, geschält, entkernt, in Stücken
- 175 g Doppelrahm-Frischkäse
- 1 TL Meerrettich aus dem Glas
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Piment d'Espelette
- 4 Scheiben Vollkornbrot
- 150 g Nordseekrabben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1252 kJ / 299 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Radieschensalat
10 min
Matjes mit Radieschensalat
50 menit
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Basilikum-Joghurt-Dressing
5 min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Krabben-Quark-Tatar
10 min
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Mango-Quarkspeise
10 min
Eier in Petersiliensauce
1j
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Joghurt-Kräuter-Dressing
10 min