Matjesaufstrich mit Roter Bete

Matjesaufstrich mit Roter Bete

4.1 135 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
20 Portionen

Suroviny

  • Apfel rotschalig, geachtelt
    1
  • Rote Bete, gekocht in Stücken
    150 g
  • Zwiebel (75 g), halbiert
    1
  • Zitronensaft
    20 g
  • Saure Sahne
    100 g
  • Quark
    150 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Dill abgezupft
    3 Stängel
  • Matjesfilets gewürfelt
    400 - 500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 5 g
Kalorie 313 kJ / 75 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...