Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Apfel, rotschalig, geachtelt
- 150 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
- 1 Zwiebel (75 g), halbiert
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Quark
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 400 - 500 g Matjesfilets, gewürfelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 313 kJ / 75 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes-Katersalat
55min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Forellencreme
15min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Forellencreme
10min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Geflügellebercreme
5h 30min
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40 min
Roter Frischkäse
5min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10min