Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Apfel, rotschalig, geachtelt
- 150 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
- 1 Zwiebel (75 g), halbiert
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Quark
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 400 - 500 g Matjesfilets, gewürfelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 313 kJ / 75 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roter Frischkäse
5 Min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Wintersalat
10 Min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Eingelegte Pilze in Öl und Wein
45 Min
Matjes-Katersalat
55 Min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1 Std. 10 Min
Fleischsalat
10 Min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 Min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min