Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 1 rote Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen
- 1 Apfel, rot (z.B. Elstar), geviertelt, entkernt
- 60 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 30 g Sahne
- 1 EL Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 500 g Wasser
- ½ TL Kümmel, ganz
- 700 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- 8 Matjesfilets, küchenfertig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2605 kJ / 621 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Nordische Minestrone
30 Min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40min
Matjesstulle mit Kressedip
2 Std. 40 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Matjes-Katersalat
55min
Rheinischer Wurstsalat
1h 15min
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1h 20min