Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 1 rote Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen
- 1 Apfel, rot (z.B. Elstar), geviertelt, entkernt
- 60 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 30 g Sahne
- 1 EL Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 500 g Wasser
- ½ TL Kümmel, ganz
- 700 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- 8 Matjesfilets, küchenfertig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2605 kJ / 621 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Matjes-Katersalat
55 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Glückstädter Matjestopf
3h 30 min
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Rote-Bete-Salat
1h 15min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 Min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min