Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 1 sobre de polvo para preparar gelatina, sabor mango (p. ej. Jell-O®)
- 1 cda de grenetina en polvo
- 100 g de queso crema
- 2 mangos manila, uno solamente la pulpa y otro en cubitos, separados
- 500 g de yogur de mango
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 454 kJ / 108 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Crema de chile poblano
25min
Pan de elote
2u.
Mini gelatinas mosaico
5h
Gelatina de cajeta
4sa
Gelatina de mazapán
2u.
Gelatina de mango
6 godz. 15 min
Agua de Horchata
10min
Chilaquiles rojos
25min
Salsa verde cocida
30min
Gelatina de rompope
5h 20min
Nieve de guanábana y mango
5h