Gelatina de mango

Gelatina de mango

4.2 64 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 15min
10 porciones

Suroviny

  • de agua
    1000 g
  • de polvo para preparar gelatina sabor mango (p. ej. Jell-O®)
    1 sobre
  • de grenetina en polvo
    1 cda
  • de queso crema
    100 g
  • mangos manila, uno solamente la pulpa y otro en cubitos, separados
    2
  • de yogur de mango
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 108 kcal / 454 kJ
Protein 3 g
Tuk 4 g
Sacharidy 15 g
Vláknina 0 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...