Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de queso manchego, en trozos
- 160 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 120 g de jitomate, cortado en cuartos
- 920 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos medianos (3 cm)
- 2 cditas de sal fina, o al gusto
- 25 g de aceite
- 250 g de elote, sólo los granos
- 200 g de puré de jitomate
- 3 chiles poblanos, asados, pelados, desvenados y en trozos
- 500 g de tortillas de maíz
- 500 g de crema ácida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1856 kJ / 442 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Pastel azteca
1h 20min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40min
Pasta al poblano
35 min
Pastel de carne
40min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1 Std.
Enchiladas suizas
1 Std.
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Pacholas
35 min
Pastel de carne
50min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min