Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de queso manchego, en trozos
- 160 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 120 g de jitomate, cortado en cuartos
- 920 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos medianos (3 cm)
- 2 cditas de sal fina, o al gusto
- 25 g de aceite
- 250 g de elote, sólo los granos
- 200 g de puré de jitomate
- 3 chiles poblanos, asados, pelados, desvenados y en trozos
- 500 g de tortillas de maíz
- 500 g de crema ácida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1856 kJ / 442 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Pacholas
35min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1 Std.
Pastel de carne
40min
Pechugas a la reina
35min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40min
Albóndigas cremosas
40min
Pasta al poblano
35min
Enchiladas suizas
1 Std.
Pay de atún
1h 40min