Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 115 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 210 g de puré de jitomate
- 15 g de chile chipotle adobado
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de paprika
- 120 g de caldo de res
- 1 cdita de sal fina
- 15 g de aceite vegetal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 900 g de carne de res, sin hueso y cortada en trozos (5 cm)
- 1500 g de agua
- cilantro, para servir
- tortillas, para servir
- guacamole, para servir
- salsa de chile, roja o verde, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 6837 kJ / 1628 kcal
- Protein
- 195 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 74 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Bisteces con papas en pasilla
1 godz. 15 min
Enchiladas de pollo
40min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Adobo con carne
50min
Tacos al pastor chilangos
40min
Enchiladas suizas
1 godz.
Entomatado de cerdo
1 godz.
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Tacos de pollo al pastor
45min