Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 115 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 210 g de puré de jitomate
- 15 g de chile chipotle adobado
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de paprika
- 120 g de caldo de res
- 1 cdita de sal fina
- 15 g de aceite vegetal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 900 g de carne de res, sin hueso y cortada en trozos (5 cm)
- 1500 g de agua
- cilantro, para servir
- tortillas, para servir
- guacamole, para servir
- salsa de chile, roja o verde, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 6837 kJ / 1628 kcal
- Protein
- 195 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 74 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 Min
Bisteces a la mexicana
30 Min
Tacos de pollo al pastor
45 Min
Salpicón de res
1h
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Picadillo
25 Min
Adobo con carne
50 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Pierna de cerdo a las hierbas
40 min
Carnitas de cerdo borrachas
1h
Caldo tlalpeño
1h 20 min