
Zařízení & příslušenství
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
Příprava 15min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
parmazánu na kousky60 gramů
-
stroužky česneku podle chuti1 - 2
-
cibule napůl60 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
zelených fazolových lusků, mražených na kousky (2-3 cm)150 gramů
-
žampiónů na čtvrtky150 gramů
-
kuřecích prsou, bez kostí na kousky (3 cm)250 gramů
-
soli podle chuti½ - 1 čajovou lžičku
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
vody400 gramů
-
smetany, min. 30 % tuku200 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
těstovin typu fusilli nebo podobných krátkých těstovin200 gramů
-
cherry rajčat napůl70 gramů
-
lístků bazalky na kousky16
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
533 kcal /
2233 kJ
Protein
30 g
Tuk
27 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Kuřecí menu
10 recept
Česká republika
Česká republika