Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
TM5 TM6

Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami

4.6 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů parmazánu, na kousky
  • 1 - 2 stroužky česneku, podle chuti
  • 60 gramů cibule, napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 150 gramů zelených fazolových lusků, mražených, na kousky (2-3 cm)
  • 150 gramů žampiónů, na čtvrtky
  • 250 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na kousky (3 cm)
  • ½ - 1 čajovou lžičku soli, podle chuti
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 400 gramů vody
  • 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu, rozdrobený
  • 200 gramů těstovin typu fusilli nebo podobných krátkých těstovin
  • 70 gramů cherry rajčat, napůl
  • 16 lístků bazalky, na kousky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2233 kJ / 533 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
41 g
Tuk
27 g
Vláknina
4.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty