Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami

Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami

4.5 39 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 60 gramů parmazánu na kousky
  • 1 - 2 stroužky česneku podle chuti
  • 60 gramů cibule napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 150 gramů zelených fazolových lusků, mražených na kousky (2-3 cm)
  • 150 gramů žampiónů na čtvrtky
  • 250 gramů kuřecích prsou, bez kostí na kousky (3 cm)
  • ½ - 1 čajovou lžičku soli podle chuti
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 400 gramů vody
  • 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu, rozdrobený
  • 200 gramů těstovin typu fusilli nebo podobných krátkých těstovin
  • 70 gramů cherry rajčat napůl
  • 16 lístků bazalky na kousky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 30 g
Kalorie 2233 kJ / 533 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 4.5 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...