Kompatibilní verze
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 1 - 2 stroužky česneku, podle chuti
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 150 gramů zelených fazolových lusků, mražených, na kousky (2-3 cm)
- 150 gramů žampiónů, na čtvrtky
- 250 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na kousky (3 cm)
- ½ - 1 čajovou lžičku soli, podle chuti
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 400 gramů vody
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu, rozdrobený - 200 gramů těstovin typu fusilli nebo podobných krátkých těstovin
- 70 gramů cherry rajčat, napůl
- 16 lístků bazalky, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50 min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45 min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Rizoto s houbami a špenátem
55 min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1h 10 min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1 Std.