Zařízení & příslušenství
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů parmazánu na kousky
-
1 - 2 stroužky česneku podle chuti
-
60 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
150 gramů zelených fazolových lusků, mražených na kousky (2-3 cm)
-
150 gramů žampiónů na čtvrtky
-
250 gramů kuřecích prsou, bez kostí na kousky (3 cm)
-
½ - 1 čajovou lžičku soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
400 gramů vody
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 kostka zeleninového bujónu, rozdrobený1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
200 gramů těstovin typu fusilli nebo podobných krátkých těstovin
-
70 gramů cherry rajčat napůl
-
16 lístků bazalky na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
2233 kJ /
533 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kuřecí menu
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min.
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30min.
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min.
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30min.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1hod.
Těstoviny penne s houbami
35min.
Penne se slaninou a zeleninou
35min.
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40min.
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min.
Zámecké rizoto
35min.