Zařízení & příslušenství
Rýžový salát s tuňákem a vejci
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus extra dle chuti
-
250 gramů dlouhozrnné rýže bílé (doba varu 12-16 minut)
-
2 vejce omytá
-
120 gramů mrkve na malé kostičky
-
280 gramů cukety na malé kostičky
-
100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji (hmotnost včetně oleje), okapaného, nakrájeného na kousky
-
100 gramů oliv černých nebo zelených, celých nebo nasekaných
-
15 - 20 gramů nakládaných okurek nakrájených na plátky
-
1 snítka máty, čerstvé pouze listy
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
-
1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy1 - 2 polévkové lžíce octa (volitelně)
-
7 cherry rajčat nakrájených na poloviny nebo na čtvrtiny
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21 g
Kalorie
2027 kJ /
485 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5.95 g
Sacharidy
59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Snídaně s lososem a avokádem
20min
Vaječné kanapky
5min
Fazole po bretaňsku
35min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min
Smetanové brambory se špenátem
50min
Gratinované cukety a rajčata
1h
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Salát z divoké rýže s tuňákem
50min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h