Zařízení & příslušenství
Rýžový salát s tuňákem a vejci
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus extra dle chuti
-
250 gramů dlouhozrnné rýže bílé (doba varu 12-16 minut)
-
2 vejce omytá
-
120 gramů mrkve na malé kostičky
-
280 gramů cukety na malé kostičky
-
100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
200 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji (hmotnost včetně oleje), okapaného, nakrájeného na kousky
-
100 gramů oliv černých nebo zelených, celých nebo nasekaných
-
15 - 20 gramů nakládaných okurek nakrájených na plátky
-
1 snítka máty, čerstvé pouze listy
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
-
1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy1 - 2 polévkové lžíce octa (volitelně)
-
7 cherry rajčat nakrájených na poloviny nebo na čtvrtiny
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21 g
Kalorie
2027 kJ /
485 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5.95 g
Sacharidy
59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Halloumi salát
20min.
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1hod. 40min.
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min.
Těstovinový salát Caprese
25min.
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min.
Losos se zeleninou a kuskusem
40min.
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min.
Zapečené brambory s lososem a koprem
1hod.
Těstovinový salát s fetou a olivami
1hod. 40min.
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min.
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55min.
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1hod.