
Zařízení & příslušenství
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů parmazánu na kousky
-
5 gramů čerstvé bazalky pouze lístky
-
150 gramů žluté cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů olivového oleje
-
2 konzervy rajčat (800 gramů)
-
1 polévková lžíce provensálského koření
-
1000 gramů gnocchi
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
568 kcal /
2397 kJ
Protein
19 g
Tuk
16 g
Sacharidy
85 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

30 minut
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Farfalle v italských barvách
30min
Treska na rajčatovém lůžku
55min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1hod.
Okurkovo-šunkové palačinky
1hod. 10min
Gnocchi trikolóra
25min
Alpský sýrový toast
25min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min
Těstoviny penne s houbami
35min
Gnocchi s avokádem
20min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min