Zařízení & příslušenství
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů parmazánu na kousky
-
5 gramů čerstvé bazalky pouze lístky
-
150 gramů žluté cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů olivového oleje
-
2 konzervy rajčat (800 gramů)
-
1 polévková lžíce provensálského koření
-
1000 gramů gnocchi
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tuk
16 g
Sacharidy
85 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30 minut
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Farfalle v italských barvách
30min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1hod.
Těstoviny penne s houbami
35min.
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min.
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Těstovinový salát s ořechy
15min.
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min.
Gnocchi s avokádem
20min.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min.
Špagety all'Amatriciana
30min.