Zařízení & příslušenství
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů parmazánu na kousky
-
5 gramů čerstvé bazalky pouze lístky
-
150 gramů žluté cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů olivového oleje
-
2 konzervy rajčat (800 gramů)
-
1 polévková lžíce provensálského koření
-
1000 gramů gnocchi
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tuk
16 g
Sacharidy
85 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30 minut
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min.
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25min.
Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou
1hod. 5min.
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40min.
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min.
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min.
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40min.
Pizza s rajčaty, červenou paprikou, špenátem a vejci
1hod. 45min.
Penne s dýní a sušenou šunkou
20min.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Špagety all'Amatriciana
30min.