Kompatibilní verze
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 5 gramů čerstvé bazalky, pouze lístky
- 150 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 2 konzervy rajčat (800 gramů)
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1000 gramů gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi trikolóra
25 min
Zeleninové kari s rýží
1h
Špagety alla Norma
1h 30min
Alpský sýrový toast
25 min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30min
Sicilské purpetti fúze
1h
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Rajčatová rýže
30min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 Min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min