Zařízení & příslušenství
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
1 masový bujón, kostka (pro 0,5l)1 rovná čajová lžička masové dochucovací pasty domácí
-
150 gramů sušených švestek
-
650 gramů brambor na kousky
-
2 čajové lžičky soli
-
500 gramů vepřové pečeně (2 plátky)
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
50 gramů rozinek
-
1 polévková lžíce medu
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 čajová lžička másla
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
31.8 g
Kalorie
8783 kJ /
524 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
60.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
55 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Vepřové závitky s rýží
55min.
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1hod. 45min.
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1hod. 20min.
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45min.
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1hod.
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min.
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min.
Vepřové kousky na zázvoru
25min.