Zařízení & příslušenství
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
1 masový bujón, kostka (pro 0,5l)1 rovná čajová lžička masové dochucovací pasty domácí
-
150 gramů sušených švestek
-
650 gramů brambor na kousky
-
2 čajové lžičky soli
-
500 gramů vepřové pečeně (2 plátky)
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
50 gramů rozinek
-
1 polévková lžíce medu
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 čajová lžička másla
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
31.8 g
Kalorie
8783 kJ /
524 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
60.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
55 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Krůtí rolky s rýží
40min.
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min.
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1hod.
Ražničí s bramborami
1hod. 5min.
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45min.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min.
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1hod. 10min.
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1hod. 10min.
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.