Zařízení & příslušenství
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
1 masový bujón, kostka (pro 0,5l)1 rovná čajová lžička masové dochucovací pasty domácí
-
150 gramů sušených švestek
-
650 gramů brambor na kousky
-
2 čajové lžičky soli
-
500 gramů vepřové pečeně (2 plátky)
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
50 gramů rozinek
-
1 polévková lžíce medu
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 čajová lžička másla
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
31.8 g
Kalorie
8783 kJ /
524 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
60.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
55 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 min
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12 h 30 min
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Krůtí rolky s rýží
40 min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55 min
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40 min
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50 min
Krůtí prsa s rýží
1 h 5 min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1 h 10 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 h