Zařízení & příslušenství
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
egg yolks from medium eggs4
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
vanilla pod½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
44.7 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
590.3 kJ /
141.1 kcal
Tuk
6.1 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
16.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Seville Orange Curd
40min.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6hod. 25min.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min.
Panna Cotta
6hod. 15min.
Chocolate Pudding
6hod. 30min.
Béarnaise Sauce
15min.
Fruit Sauce (Coulis)
10min.
Hollandaise Sauce
15min.
Soubise Sauce
30min.
Fig & Apricot Jam
40min.
Crème anglaise
15min.