
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 250 gramů vody
- 125 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 130 gramů hladké mouky
- 5 vajec
Krém
- 750 gramů mléka
- 80 gramů vanilkového pudingu, v prášku
- 4 žloutky
- 300 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 160 gramů moučkového cukru, plus na posypání
-
2
čajové lžičky domácího vanilkového cukru
nebo 4 čajové lžičky vanilkového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1440 kJ / 344 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Bigos
1h 30 min
Panellets
11 Std. 20 Min
Sušenky s pomerančovo-ořechovou náplní
Žádné hodnocení
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5min
Soljanka z DDR
1h 30 min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Zabaione
15min
Caipiroska
5min
Dutch Baby pancake
25 min
Hummus
5min
Brownies
50 min
Tiramisu
5h 20min