Zařízení & příslušenství
Karpatka
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
16 kusů
Suroviny
Těsto
-
250 gramů vody
-
125 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
130 gramů hladké mouky
-
5 vajec
Krém
-
750 gramů mléka
-
80 gramů vanilkového pudingu, v prášku
-
4 žloutky
-
300 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
160 gramů moučkového cukru plus na posypání
-
4 čajové lžičky vanilkového cukru2 čajové lžičky domácího vanilkového cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
5.3 g
Kalorie
1440 kJ /
344 kcal
Tuk
25.9 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
23.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Žádné hodnocení
Čokoládová Šarlotka
6hod. 20min.
Hummus
5min.
Velikonoční syrek
10hod. 20min.
Bigos
1hod. 30min.
Tandoori
5min.
Espresso martini
5min.
Višňové cookies s kokosem
35min.
Caipiroska
5min.
Aïoli
5min.
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1hod. 30min.
Tiramisu
5hod. 20min.