Tortano speck e fontina

Tortano speck e fontina

4.7 120 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
8 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 120 g di strutto
  • 250 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco
    1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • ½ cucchiaino zucchero
    ½ cucchiaino di malto di orzo
  • 500 g farina + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
Farcitura
  • 100 g di salame cacciatorino a fettine (1-2 mm)
  • 100 g di speck a cubetti
  • 100 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 200 g di Fontina a cubetti (1 cm)
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 22.8 g
Kalorie 1791 kJ / 428 kcal
Tuk 17.1 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 48.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...