Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 120 g di strutto
- 250 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
½
cucchiaino di zucchero
nebo ½ cucchiaino di malto di orzo - 500 g di farina + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di salame cacciatorino a fettine (1-2 mm)
- 100 g di speck a cubetti
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Casatiello sugna e pepe
2hod. 30min
Pizza di scarola
3h 30min
Brioche ai peperoni
2h 45min
Struffoli
1h
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Parigina
3h 30min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Pastiera
15 godz.
Panini napoletani
5h 20min
Pizzette fritte
1h 55min