Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 120 g di strutto
- 250 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
½
cucchiaino di zucchero
nebo ½ cucchiaino di malto di orzo - 500 g di farina + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di salame cacciatorino a fettine (1-2 mm)
- 100 g di speck a cubetti
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gattò di patate
1j 30 menit
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Struffoli
1j
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Sfogliatelle frolle
2j 30 menit
Parigina
3h 30min
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Fagotto napoletano
2h 15 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3sa
Casatiello sugna e pepe
2j 30 menit