Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons rouges (150 g env.), coupés en deux
- 220 g de sucre roux non raffiné
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 branches de romarin frais (env.10 cm), effeuillées
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
-
1
feuille de laurier
nebo 1 feuille de laurier déshydratée - ¼ c. à café de noix de muscade en poudre
- 340 g de canneberges déshydratées
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 784.3 kJ / 187.1 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fond de légumes
45 min
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Sauce soubise
Žádné hodnocení
Chutney de canneberges
1h
Dip mexicain en couches
25 min
Pesto d'algues nori
20min
Chutney de mangue
1h 20 min
Confiture de lard
25 min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1h 45 min
Chutney de poires
55 min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Amaretti aux abricots
30 min