Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons rouges (150 g env.), coupés en deux
- 220 g de sucre roux non raffiné
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 branches de romarin frais (env.10 cm), effeuillées
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
-
1
feuille de laurier
nebo 1 feuille de laurier déshydratée - ¼ c. à café de noix de muscade en poudre
- 340 g de canneberges déshydratées
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 784.3 kJ / 187.1 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillon de volaille maison
1 godz. 45 min
Radis d’hiver, agrumes et crème de cajou (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min
Biscuits couronne de matcha (métrique)
1h
Chutney de canneberges
1h
Ras el hanout
15 min
Chutney aux raisins
25min
Moutarde indienne
15 min
Chutney de canneberge au romarin
45min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Marmelade de clémentines
40min
Chutney de poires
55min
Sucre à la fève tonka
5 Min