Zařízení & příslušenství
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Příprava 10min.
Celkový 15min.
340 g
Suroviny
-
80 g de Pecorino Romano coupé en morceaux
-
30 g de noisettes
-
40 g d'estragon frais
-
40 g de cerfeuil frais
-
1 gousse d'ail
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 g
Sodík
7 mg
Protein
0.1 g
Kalorie
22.9 kJ /
5.5 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Les pestos
10 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3 Std. 10 Min
Houmous
13 Std. 10 Min
Houmous de betterave
13 Std. 35 Min
Houmous de petits pois et petits pains
3 Std. 10 Min
Beurre aux algues
2 Std. 20 Min
Sauce raïta aux fruits
10 Min
Houmous
3 Std. 30 Min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1 Std. 5 Min
Pesto aux fanes de carotte
10 Min
Pesto coriandre-cerfeuil
15 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Houmous
10 Std. 40 Min