
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 40 g de mirin
-
35
g de saké
nebo 35 g d'eau - 30 g de sucre en poudre
- 1 ½ c. à café d'huile de sésame
- 2 pincées de sel
- 360 g d'aubergines coupées en rondelles (2 cm), puis en morceaux (3 cm)
- 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- 1 c. à soupe de graines de sésame grillées
- 1 ciboule émincée en biseau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 156 kcal / 654 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 670 mg
Alternativní recepty
Caviar d'aubergines
1hod. 5min
Glace à la cannelle et aux figues
12hod. 30min
Pizza aux blettes et au citron
25hod. 50min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4hod. 25min
La daube niçoise cuisson lente
13hod. 20min
Salade de poulpe sous-vide
8hod.
Asperges et œufs pochés sous-vide
1hod. 20min
Caramel de base
25min
Focaccia aux pois chiches
3hod.
Curry d'aubergine au poulet
1hod. 10min
Glace matcha
10hod. 30min
Risotto (Escale gourmande)
30min