
Zařízení & příslušenství
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Příprava 10min
Celkový 45min
6 portions
Suroviny
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
506 kcal /
2120 kJ
Protein
7 g
Tuk
29 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
17 g
Sodík
289 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sweet baking with caramel
5 recept
Mezinárodní
Mezinárodní