Zařízení & příslušenství
Salmorejo
Příprava 10min
Celkový 10min
6 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil150 g
-
eggs hard-boiled4
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
tomatoes, ripe cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
vinegar30 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
430 kcal /
1799.2 kJ
Protein
13.6 g
Tuk
30.8 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sodík
1074.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Mediterranean Cuisine
67 recept
Švýcarsko
Švýcarsko