Zařízení & příslušenství
Salmorejo
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil150 g
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
120 g breadcrumbsstale bread white, cut in pieces (3 cm)150 g
-
vinegar30 g
-
medium eggs4
-
water up to 1 l mark
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1074.3 mg
Protein
13.6 g
Kalorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Tuk
30.8 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gnocchi with Courgettes
20min.
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min.
Fish Ceviche
3hod. 25min.
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1hod. 40min.
Asparagus Risotto
45min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Salmorejo
10min.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min.
Southern Black-Eyed Peas
1hod. 35min.
Salmorejo
2hod. 10min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Basic Soup Purée
Žádné hodnocení