Zařízení & příslušenství
Salmorejo
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil150 g
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
120 g breadcrumbsstale bread white, cut in pieces (3 cm)150 g
-
vinegar30 g
-
medium eggs4
-
water up to 1 l mark
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1074.3 mg
Protein
13.6 g
Kalorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Tuk
30.8 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mayonnaise
5min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2h 30min
Pumpkin Chai Latte
20min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15min
Crêpes Suzette
35min
Salmorejo
2h 10min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Normandy Apple Flan
1h 25min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min