
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 4 hard-boiled eggs (see Tips)
- 100 g Serrano ham cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 - 2 garlic cloves to taste
- 1000 g ripe tomatoes cut into quarters
- 1 tsp sea salt
- 150 g day old bread roughly torn
- 30 - 50 g sherry vinegar to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 411.3 kcal / 1727.3 kJ
- Protein
- 13.5 g
- Tuk
- 32.2 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 454 mg
Alternativní recepty
Gazpacho
1hod. 15min
Tiramisu maritozzi
Žádné hodnocení
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1hod.
Sabayon
15min
Gazpacho
1hod. 15min
Salmorejo
10min
Steak tartare
30min
Gazpacho
1hod. 15min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
Žádné hodnocení
Pisco Sour
10min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1hod.
Omelette
30min