Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 4 hard-boiled eggs (see Tips)
- 100 g Serrano ham, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1000 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sea salt
- 150 g day old bread, roughly torn
- 30 - 50 g sherry vinegar, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1727.3 kJ / 411.3 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 454 mg
Alternativní recepty
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Žádné hodnocení
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Salmorejo
10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Crushed ice
5 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 Min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Potato and vegetable purée
45min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min