Zařízení & příslušenství
Salmorejo
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
6 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
hard-boiled eggs (see Tips)4
-
Serrano ham cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut into quarters1000 g
-
sea salt1 tsp
-
day old bread roughly torn150 g
-
sherry vinegar to taste30 - 50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
454 mg
Protein
13.5 g
Kalorie
1727.3 kJ /
411.3 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
16.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A few ingredients
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Salmorejo
30min.
Pâtè with Riesling
3hod.
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1hod.
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1hod.
Gazpacho
1hod. 15min.
Panellets
11hod. 20min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Salmorejo
10min.
Fennel digestive
10min.
Mustard-Dill Sauce
2hod. 15min.
Gazpacho
1hod. 15min.