Zařízení & příslušenství
Salmorejo
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
6 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
hard-boiled eggs (see Tips)4
-
Serrano ham cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut into quarters1000 g
-
sea salt1 tsp
-
day old bread roughly torn150 g
-
sherry vinegar to taste30 - 50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
454 mg
Protein
13.5 g
Kalorie
1727.3 kJ /
411.3 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
16.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A few ingredients
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Žádné hodnocení
Gazpacho
1hod. 15min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Pumpkin risotto with bacon
25min.
Natillas
1hod.
Salmorejo
10min.
Steak tartare
30min.
Frozen strawberry daiquiri
10min.
Salmorejo
30min.
Gazpacho
1hod. 15min.