Zařízení & příslušenství
Gazpacho
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions
Suroviny
-
plum tomatoes ripe, halved (see tip)1000 g
-
green peppers cut in pieces50 g
-
onions quartered40 g
-
cucumber partially peeled, cut in pieces70 g
-
garlic clove1
-
vinegar30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to taste50 - 100 g
-
ice cubes8
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
397.6 mg
Protein
1.8 g
Kalorie
620.2 kJ /
148.2 kcal
Tuk
12.8 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
8.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Asparagus Risotto
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmon Tartare
25 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Salmorejo
10 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min