Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pasta sfoglia pronta
- 500 g di formaggio Brie, 1 forma intera
- 30 g di burro
- 150 g di mele a fettine sottili
- 150 g di cipolle bianche a fettine sottili
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 20 g di acqua
-
15
g di aceto balsamico
nebo 15 g di aceto di mele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Flan di funghi porcini
1 Std.
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 godz. 5 min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Salsa di cipolle e mele
30 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min