Vellutata di salmone in crosta

Vellutata di salmone in crosta

4.3 23 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 50min.
4 porzioni

Suroviny

Pasta brisèe
  • 150 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua fredda
Vellutata
  • 200 g di porri a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di salmone affumicato a fette
  • 60 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 4 grani di pepe rosa
Terminare la preparazione
  • 1 uovo leggermente sbattuto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 22.2 g
Kalorie 2410 kJ / 576 kcal
Tuk 35.1 g
Vláknina 3.9 g
Sacharidy 45.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...