Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Vellutata
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di salmone affumicato a fette
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 grani di pepe rosa
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2410 kJ / 576 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 45.6 g
- Tuk
- 35.1 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Vellutata di porcini
50 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Crema di funghi
20 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Tartufi al cioccolato bianco
50 min
Muffin salati salmone e aneto
50 min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Vellutata di funghi
50 min
Capesante ai funghi porcini
1 godz. 20 min