Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 200 g di farina + q.b. per infarinare
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 150 g di ricotta scolata
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
Ripieno
- 30 g di Grana Padano a pezzi (3 cm)
-
50
g di scamorza (o provola) a pezzi
nebo 50 g di Taleggio a pezzi - 100 g di asparagi lessati e a pezzi 2-3 cm
- 100 g di ricotta scolata
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1645 kJ / 393 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 24.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min.
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Brisèe ratatouille
1h 30min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Crostata salata di spinaci
1h