Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla, in quarti
- 10 g di mandorle pelate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 250 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 150 g di pere, sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
- 200 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Minestra di riso e ceci
30min
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Zuppa di avocado e pomodoro
40min
Zuppa di quinoa
35min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa primaverile
40min
Jota carnica
1h 5min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Zuppa montanara
1h