Zuppa gitana

Zuppa gitana

3.0 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di cipolla in quarti
  • 10 g di mandorle pelate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di aceto di mele
  • 250 g di ceci in scatola sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
  • 150 g di pere sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 200 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 500 g di acqua
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 5.9 g
Kalorie 774 kJ / 185 kcal
Tuk 10.5 g
Vláknina 5.4 g
Sacharidy 17.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...