Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla, in quarti
- 10 g di mandorle pelate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 250 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 150 g di pere, sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
- 200 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di pane e lenticchie
55min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa montanara
1 godz.
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Caldo verde
35min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40min
Carbonada
1 godz.
Zuppa di fave
50min
Minestra di zucca e riso integrale
1 godz. 20 min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min