Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di carne di manzo, tipo cappello di prete
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 120 g di spumante brut
- 600 g di brodo vegetale + q.b.
- 3 mele Golden o renette
- chicchi di melagrana, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 56.1 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Vitello tonnato
24h 45min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Lonza alla senape
1h 5min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Risotto alla monzese
35 Min