Zařízení & příslušenství
Ginger paste
Příprava 10min.
Celkový 15min.
1 Total recipe
Suroviny
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
olive oil plus extra for preserving (approx. 30 g)50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Sodík
2244 mg
Protein
1.6 g
Kalorie
2114 kJ /
503 kcal
Tuk
50.8 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sacharidy
9.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Thai red curry paste
15min.
Garam masala
10min.
Tandoori paste
5min.
Everyday Indian curry paste
30min.
Madras curry powder
15min.
Garlic and coriander naan
1hod. 30min.
Garlic paste
20min.
Garam masala powder
5min.
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min.
Rogan josh
1hod. 35min.
Coriander chilli chutney
5min.
Cucumber and mint raita
30min.