Zařízení & příslušenství
Ginger paste
Příprava 10min.
Celkový 15min.
1 Total recipe
Suroviny
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
olive oil plus extra for preserving (approx. 30 g)50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Sodík
2244 mg
Protein
1.6 g
Kalorie
2114 kJ /
503 kcal
Tuk
50.8 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sacharidy
9.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland