Zařízení & příslušenství
Peshwari naan
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Dough
-
vegetable oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water190 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt90 g
Filling
-
blanched almonds100 g
-
brown sugar3 tsp
-
raisins3 tsp
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)1 ¼ tbsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
ghee melted, for brushing (see Tips)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
387.8 mg
Protein
13.9 g
Kalorie
2296.8 kJ /
546.8 kcal
Tuk
27.5 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
59.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Naan bread
2hod. 40min.
Seekh kebabs
50min.
Samosas
1hod. 35min.
Garlic and coriander naan
1hod. 30min.
Chicken tikka masala
1hod. 10min.
Samosa with fresh tomato chutney
2hod.
Onion bhaji
45min.
Peshwari Naans
2hod.
Parathas
1hod. 30min.
Kashmiri garlic naan
1hod. 50min.
Chicken 65 and green chutney
1hod. 5min.
Roti (for two)
25min.