Zařízení & příslušenství
Peshwari naan
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Dough
-
vegetable oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water190 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt90 g
Filling
-
blanched almonds100 g
-
brown sugar3 tsp
-
raisins3 tsp
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)1 ¼ tbsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
ghee melted, for brushing (see Tips)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
387.8 mg
Protein
13.9 g
Kalorie
2296.8 kJ /
546.8 kcal
Tuk
27.5 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
8.1 g
Sacharidy
59.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Naan bread
2 Std. 40 Min
Lamb dhansak
25 Std. 45 Min
Samosas
1 Std. 35 Min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 Std. 30 Min
Star anise and pistachio kulfi
24 Std. 20 Min
Peshwari Naans
2 Std.
Cucumber and mint raita
30 Min
Kashmiri garlic naan
1 Std. 50 Min
Roti (for two)
25 Min
Roti
2 Std.