Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 508.6 mg
Alternativní recepty
Pickled Grated Carrots (TM6)
45 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Ancho chilli bean bowl
1h
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Beer batter fish
40 Min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min