Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 508.6 mg
Alternativní recepty
Indonesian yellow spice paste
40 λεπτ.
Habanero Salsa
10 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Neapolitan pizza
1h 30min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 godz. 40 min
Festive lobster pâté
4 Std. 45 Min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Carrot and swede mash
25 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min