
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 365.5 kcal / 1529.3 kJ
- Protein
- 14.4 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Sodík
- 508.6 mg
Alternativní recepty
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod. 50min
Traditional Irish Stew
2hod. 40min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3hod. 25min
Mustard and cheddar mash
Žádné hodnocení
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Bread bowl chicken stew
3hod. 45min
Venison Wellington
3hod. 30min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4hod.
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Sauerkraut
96hod.
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3hod. 30min