
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace au lait ribot
- 500 g de lait ribot
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de lait en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le crumble aux pommes
- 80 g de farine de blé
- 80 g de sucre roux
- 40 g d'amandes effilées
- 80 g de beurre demi-sel
- 70 g de farine de sarrasin
- 700 g de pommes coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 503 kcal / 2110 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 22.3 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de brebis au pamplemousse
4 godz.
Breizh bowl
13 godz.
Crumble pommes-cerises (sans gluten et sans lactose)
50 min
Crumble pommes, caramel et fruits à coques (sans gluten et sans lactose)
45 min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 min
Crumble pomme-poire à l'huile de coco
1 godz. 20 min
Crumble sans gluten aux prunes
55 min
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
45 min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 min
Crumble pomme, mangue et canneberge
45 min
Crumble poire-chocolat
55 min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50 min