Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace au lait ribot
- 500 g de lait ribot
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de lait en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le crumble aux pommes
- 80 g de farine de blé
- 80 g de sucre roux
- 40 g d'amandes effilées
- 80 g de beurre demi-sel
- 70 g de farine de sarrasin
- 700 g de pommes, coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2110 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Crumble de fruits aux graines de courge
1 godz.
Crumble aux cerises sans gluten
45 min
Farce aux fruits secs pour volaille
15min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10min
Crumble sans gluten aux prunes
55min
Crumble pommes, caramel et fruits à coques (sans gluten et sans lactose)
45 min
Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine
40min
Riz au lait amande-verveine
1h 30min
Crumble poire-chocolat
55min
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
45 min