Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de courge
1h
Tourte aux blettes
13 Std.
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 Std. 15 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Gratin de blettes
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min