Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux courgettes et au pesto
1h 35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Tourte aux blettes
13 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta de châtaigne
30min