Tourte corse aux blettes et poireaux

Tourte corse aux blettes et poireaux

3.1 21 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 50min.
6 portions

Suroviny

  • 400 g de feuilles de blette le vert seulement
  • 200 g d'oignons coupés deux
  • 300 g de blancs de poireau coupés en rondelles
  • 2 c. à soupe de sel
  • 400 g de pâte brisée maison
  • farine pour fariner
  • beurre pour le moule
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 736 mg
Protein 5.2 g
Kalorie 1516.2 kJ / 364.2 kcal
Tuk 21.8 g
Vláknina 5.2 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 33.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...