
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de feuilles de blette le vert seulement
- 200 g d'oignons coupés deux
- 300 g de blancs de poireau coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine pour fariner
- beurre pour le moule
- 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 364.2 kcal / 1516.2 kJ
- Protein
- 5.2 g
- Tuk
- 21.8 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 736 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1hod.
Pizza aux blettes et au citron
25hod. 50min
Aubergines à la bonifacienne
2hod.
Tourte aux blettes
13hod.
Tourte sucrée aux blettes
1hod. 30min
Cannelloni aux blettes
1hod. 5min
Farci charentais
2hod.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1hod. 30min
Farçou
2hod. 20min
Gratin de blette au tofu soyeux
1hod.
Chou-fleur en soufflé
55min