Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 100 g de perles du Japon
- 300 g de mangue mûre, détaillée en cubes (1 cm env.)
- 600 g de lait de coco
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de pamplemousse, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Perles du Japon à la grenade
30 min
Pudding aux graines de chia et crème au cacao
12h 30min
Perles du Japon, coco et framboises
25 min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Cheesecake avocat-citron vert
12u. 15min
Entremets mangue-coco
2u. 25min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Gratin de mangue aux épices
1h 30min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2u. 50min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 min