Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de farine de riz complète
- 100 g de farine de quinoa
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour les moules
- 100 g de coulis de tomates
- 3 œufs
- ½ c. à café de sel
- 100 g de chorizo, détaillé en dés
- 100 g de poivrons, frais ou surgelés, détaillés en lamelles
- 60 g d'olives vertes, égouttées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 936 kJ / 225 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Pâte à choux sans gluten
20min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Madeleines sans gluten
1h
Brioche sans gluten
2h 15min
Cookies sans gluten, chèvre, thym et noix
30min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45min
Pâte brisée sans gluten
5min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Moelleux au chocolat sans gluten
50 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min