Muffins apéritifs sans gluten

Muffins apéritifs sans gluten

4.2 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
10 pièces

Suroviny

  • 100 g de farine de riz complète
  • 100 g de farine de quinoa
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 80 g d'huile d'olive et un peu pour les moules
  • 100 g de coulis de tomates
  • 3 œufs
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de chorizo détaillé en dés
  • 100 g de poivrons frais ou surgelés, détaillés en lamelles
  • 60 g d'olives vertes égouttées
    60 g d'olives noires, égouttées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 7.1 g
Kalorie 936 kJ / 225 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 14.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...