Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de farine de riz complète
- 100 g de farine de quinoa
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour les moules
- 100 g de coulis de tomates
- 3 œufs
- ½ c. à café de sel
- 100 g de chorizo, détaillé en dés
- 100 g de poivrons, frais ou surgelés, détaillés en lamelles
- 60 g d'olives vertes, égouttées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 936 kJ / 225 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min
Cake salé sans gluten
1 Std. 25 Min
Brioche sans gluten
2 Std. 15 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Tarte Tatin sans gluten
1 Std. 15 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 Min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pâte brisée sans gluten
5 Min