Kompatibilní verze
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta Stuffed Chicken
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 15 g fresh mint, cut in pieces
- 1 Tbsp lemon zest
- 200 g ricotta cheese, chilled
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 6 chicken breasts, skinless, halved horizontally
Tomato Risotto
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice
- 200 g ripe tomatoes, quartered
- 60 g dry white wine
- 20 g tomato purée
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g unsalted butter, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2392 kJ / 569 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Pasta with Pork and Beans
45min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min