
Zařízení & příslušenství
Chicken Étouffée
Příprava 10min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
Roux
-
vegetable oil30 g
-
plain flour2 Tbsp
-
water300 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Étouffée
-
unsalted butter diced50 g
-
onion quartered (approx. 100 g)1
-
green pepper quartered (approx. 120 g)1
-
red pepper quartered (approx. 120 g)1
-
celery quartered (approx. 70 g)1 stick
-
red chilli halved, deseeded1
-
Cajun spice mix½ tsp
-
fresh basil leaves chopped1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)400 g
-
spring onions sliced (1 cm)4
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
337 kcal /
1408 kJ
Protein
27 g
Tuk
20 g
Sacharidy
13 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Deep South and Cajun
9 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko