Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roux
- 30 g vegetable oil
- 2 Tbsp plain flour
- 300 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
Étouffée
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
- 1 red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp Cajun spice mix
-
1
tsp fresh basil leaves, chopped
nebo ¼ tsp dried basil - ½ tsp fine sea salt
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, sliced (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1408 kJ / 337 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Chicken Garam Masala
50min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Basque Chicken
1h 10min
Mardi Gras Meatballs
1h 5 min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min