Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g wody
- 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
- 85 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski, kopystki i papieru
- 300 g mąki pszennej
- 1 ¼ łyżeczki soli
- 4 łyżeczki przyprawy za'atar (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1h 10min
Chlebki naan z kalafiorem i ciecierzycą, dipem z fety i matcha tahini
1 godz. 20 min
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20min
Ziemniaczane podpłomyki
13 Std.
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2h 20min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1h 30min
Żytnie podpłomyki
2 Std. 10 Min
Fougasse - chleb francuski
2 godz.
Podpłomyk cztery sery
55min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 godz. 35 min
Czosnkowe chlebki naan
30 min