![Podpłomyki w libańskim stylu Podpłomyki w libańskim stylu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/168651.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g wody
- 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
- 85 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski, kopystki i papieru
- 300 g mąki pszennej
- 1 ¼ łyżeczki soli
- 4 łyżeczki przyprawy za'atar (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Podpłomyk cztery sery
55 min
Sos Mojo Amarillo
45min
Lankijskie piklowane warzywa (Achcharu)
48 godz. 30 min
Pikantny chutney marchewkowy
4klst 10 min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2h 20 min
Sos romesco
1 godz. 25 min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1h 35 min
Pissaladière - francuska pizza
1h 20 min
Żytnie podpłomyki
2h 10 min
Ziemniaczane podpłomyki
13h
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 Min
Chlebki naan z cebulą i kminem rzymskim
2h