
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g wody
- 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
- 85 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski, kopystki i papieru
- 300 g mąki pszennej
- 1 ¼ łyżeczki soli
- 4 łyżeczki przyprawy za'atar (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 104 kcal / 437 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anchoiada
10min
Ciasteczka Śródziemnomorskie
1hod.
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1hod.
Focaccia z cebulą
2hod. 20min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1hod. 35min
Podpłomyk cztery sery
55min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2hod. 20min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1hod. 40min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2hod. 50min
Ziemniaczane podpłomyki
13hod.
Żytnie podpłomyki
2hod. 10min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min