Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II

4.1 27 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
580 g

Suroviny

  • 150 g kaszy jaglanej
  • 150 g płatków owsianych bezglutenowych
  • 2 łyżki nasion babki jajowatej
  • 130 g skrobi ziemniaczanej
  • 130 g skrobi kukurydzianej
  • 1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
  • 2 - 3 łyżeczki cukru trzcinowego
  • 1 łyżeczka soli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 340.9 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 1493.4 kJ / 356.7 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 78.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...