Weganella-wegańska mozarella
TM6 TM5

Weganella-wegańska mozarella

3.5 ( 24 hodnocení )

Suroviny

  • 20 g nasion babki jajowatej
  • 400 g wody do namoczenia łupin babki jajowatej
  • 100 g orzechów nerkowca niesolonych, nieprażonych
  • 300 g wody do namoczenia orzechów
  • 20 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki soli

Nutriční hodnoty
na 1 porcję
Kalorie
154.3 kcal / 645.8 kJ
Protein
3.8 g
Tuk
11.5 g
Sacharidy
11.3 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sodík
246.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty