Weganella-wegańska mozarella

Weganella-wegańska mozarella

3.4 25 rating
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 20min.
4 porcje

Suroviny

  • 20 g nasion babki jajowatej
  • 400 g wody do namoczenia łupin babki jajowatej
  • 100 g orzechów nerkowca niesolonych, nieprażonych
  • 300 g wody do namoczenia orzechów
  • 20 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki soli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 246.5 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 645.8 kJ / 154.3 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 11.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...