![Weganella-wegańska mozarella Weganella-wegańska mozarella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B50B7139-7D46-422A-BE90-7F9C2E6F6CF7/Derivates/136034B3-EF34-48E3-A951-8B65430BE70F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g nasion babki jajowatej
- 400 g wody, do namoczenia łupin babki jajowatej
- 100 g orzechów nerkowca, niesolonych, nieprażonych
- 300 g wody, do namoczenia orzechów
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 645.8 kJ / 154.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 246.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napój sojowy
12h 30min
Wegański parmezan
25 Min
Gołąbki z liści winogron z kaszą jaglaną
1 godz. 30 min
Wegański majonez
15 Min
Pączki wegańskie z batatem
2h 40min
Wegański ser
6 Std. 40 Min
Kotlety sojowe
40min
Wegański sos boloński
40min
Gulasz sojowy z knedlami
1hod.
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 godz. 10 min
Gofry wegańskie z kokosową śmietanką
55min
Koncentrat bulionu wegańskiego
20 Min