Weganella-wegańska mozarella
TM6 TM5

Weganella-wegańska mozarella

3.4 (22 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g nasion babki jajowatej
  • 400 g wody, do namoczenia łupin babki jajowatej
  • 100 g orzechów nerkowca, niesolonych, nieprażonych
  • 300 g wody, do namoczenia orzechów
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki soli

Nutriční hodnoty
na 1 porcję
Kalorie
645.8 kJ / 154.3 kcal
Protein
3.8 g
Sacharidy
11.3 g
Tuk
11.5 g
Nasycený tuk
2.3 g
Vláknina
5 g
Sodík
246.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty