Zařízení & příslušenství
Roasted Cauliflower Houmous
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
cauliflower florets600 g
-
olive oil plus 25 g2 Tbsp
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
tahini60 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil for garnishing
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
429.5 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
679.4 kJ /
162.4 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
7.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dip It or Spread It
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1hod.
Paneer
4hod. 5min.
Tahini
25min.
Couscous Cake with Fruit
1hod. 50min.
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min.
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20min.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1hod. 15min.
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min.
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min.
Carrot and Chickpea Spread
15min.
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min.