Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g czerwonej porzeczki, świeżej
- 150 g czarnej porzeczki, świeżej
- 500 g agrestu
- 1200 g wody
- 150 - 180 g cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 501 kJ / 119 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 min
Fasolka szparagowa z ziemniakami, masło tymiankowe
50 min
Pikle z krojonych ogórków (TM5)
48h 20 min
Pikle z ogórków z koperkiem
15 Min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35 Min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 Min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 Min
Kompot z rabarbaru
2 Std. 15 Min
Kompot wiśniowy
35 Min
Syrop malinowy
1h 25min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1h 15 min