Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, frisch, nach Geschmack entkernt
- 40 g Öl
- 600 g Rinderhackfleisch
- 50 g Tomatenmark
- 200 g Sahne
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Nelkenpulver
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3009 kJ / 718 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 9.3 g
Alternativní recepty
Chili con carne
40 min
Hähnchen-Pasta mit Barbecuesauce
40 min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1 Std.
Express One-Pot-Bolognese
25 min
Chili con Pollo
1 Std. 5 Min
Puten-Auflauf mit Spätzle
1h 10 min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35 min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 min
Blitz-Lasagne
1 Std.
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50 min