Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Zucker
- 30 g italienische Kräuter, TK
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Putengeschnetzeltes zu Reis
40min
Curryhuhn mit Champignons
30min
Chili con Crema
45min
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35min
Penne mit Makrele und Cherry-Tomaten
35min
Sauce Bolognese
35min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Paprika-Hack-Sauce
25min
Hack in Tomaten-Sahne-Sauce
45min
Blitz-Lasagne
1h
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35min