Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sirup
- 500 g Wasser
- 200 g Zucker
- 50 g Glukose (Traubenzucker)
- 2 Bio-Orangen, Schale für den Sirup, Filets zum Dekorieren
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Vanilleschote
- 3 Stängel Zitronengras, frisch
- 2 Stück Sternanis
- 2 EL Rum
Mandeleis
- 375 g Milch
- 125 g Schlagobers
- 70 g Zucker
- 20 g Glukose (Traubenzucker)
- 100 g Mandelmus
- 5 Eidotter
- ½ Gelatineblatt, in kaltem Wasser eingeweicht
Savarin
- 30 g Milch
- 10 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- 125 g Weizenmehl, glatt
- 60 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
Karamellsauce und Fertigstellung
- 60 g brauner Zucker
- 20 g Butter
- 60 g Schlagobers
- 20 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2967 kJ / 708 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maroni-Soufflés
50min
Passionsfrucht-Tarte
1 Std. 45 Min
Portugiesische Crème brûlée
25 min
Haselnuss-Orangen-Creme
55min
Fatayer mit Käse Minze
1h 5min
Gebackene Pfirsiche mit Baiser-Topping
40 Min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3 Std. 20 Min
Karamellisierte Blätterteigcremetörtchen
1h 5min
Vanilleeis-Sandwiches
14h
Susi-Torte
25h 45 min
Ribisel-Pavlova
2 Std. 50 Min
Eclairs
2 godz. 30 min